Testimoni de la família de la Jana

 
 
Recordo perfectament el primer dia que vaig entrar a la Llar d'Infants Picabruna, ("els infants" com diu la Jana). Vaig tenir una sensació de calma i tranquil.litat on un entorn acollidor i ple d’objectes naturals donava un caliu molt especial.
 

La Jana va començar ha observar aquell espai tan nou i ple d’estímuls per ella. Així doncs durant un any vam venir a " l’Espai familia".
Durant els primers mesos la Jana gaudia molt venint, però sempre pendent d’on estava la seva mare. Però poc a poc s’anava integrant i buscava l’aprovació i el suport de la Fina i de la Pili i dels seus iguals.
 A final de curs ella es desenvolupava obertament en aquest espai. Per tant quan vam començar el curs 2012-13 la Jana ja tenia 2 anys. El primer dia de curs va entrar a la llar i ja sabia on anava, estava còmode, segura i feliç.
 Pel seu pare i per mi la Llar Picabruna ha estat un lloc molt especial. On la Jana ha pogut gaudir i fer-se una mica més gran al costat de la Pili i de la Fina, les quals han estat un referent per ella i per nosaltres. Destacar d’elles sobretot  la passió per la seva feina que val tot el nostre respecte i admiració.
En el nostre cas no era fàcil poder conciliar vida laboral i familiar i en aquesta Llar d’infants  hem trobat moltes facilitats per poder-ho fer.
A nivell pedagògic m’agradaria destacar el projecte educatiu, el qual facilita plenament l’adaptació dels infants.
Per la Jana ha estat molt important: la flexibilitat d’horaris, l’atenció individualitzada, el contacte físic, el vincle afectiu, l’escolta activa i ara que ja té tres anys i que ja ha començat l’escola dels grans (com diu ella), podem recollir els fruits d’aquesta manera de percebre l’aprenentatge i la cura dels infants. On família i l'escola són un pack i no estan dissociats l’un de l’altre.
De part nostra només dir-vos gràcies per fer feliç a la Jana, això pels seus pares no té preu.
 
Jordi i Natàlia
 
 
 

Comentaris

Entrades populars