Testimonis.

Primer que res, dir-vos que trobem a faltar a la gent de la Llar d'infants de Picabruna.

El temps que vam estar la meva filla Alèxia i jo anant a la Llar (primer a l'espai familiar i desprès ella tota soleta) va ser molt positiu per a totes dues.
Trobar persones que treballin amb tant respecte i amor com la Pili i la Fina crec que és difícil. Ens vam sentir sempre recolzades i respectades com a persones i com a família.

El poder participar amb la meva filla d'aquell espai i aquella estoneta de joc ens donava seguretat i confiança a totes dues. La flexibilitat d'horaris, el poder entrar dins l'espai per compartir amb ella, tenir el temps suficient per acomiadar-nos cada matí, en definitiva el poder fer les coses una mica a la "nostra mida" ha estat una sort i és una actitud que diu molt de les persones que ho fan possible.

 Una experiència que portarem sempre amb nosaltres.
Espero sincerament que la vostra tasca serveixi d'exemple a d'altres centres i que mica a mica es vagui implantant una forma de tractar els nens i nenes ( i també els seus pares i mares) als centres escolars amb més amor i tenint en compte les seves necessitats.

Gràcies de tot cor per tot el que ens heu donat.

Comentaris

Entrades populars