PICABRUNA, UNA ESCOLA BRESSOL QUE SUMA



Aquest setembre la Dora ha començat les classes a «l'escola dels grans» i en aquest moment de canvis és quan hem refermat l'encert de l'etapa Picabruna. L'opció de portar la Dora a la llar d'infants de Picamoixons va ser relativament fàcil, després de veure algunes escoles més, Picabruna ens oferia una llibertat com a pares (i no només d'horaris!) que les altres no ens donaven, això ens va donar confiança i, sumat a la bona entesa des del primer moment amb l'equip d'educadores, ens va fer decidir.

Ara, dos anys després, volem explicar que Picabruna és una escola que SUMA, que rep a les famílies amb els braços oberts i que s'adapta al ritme de cada infant, creant uns vincles entre escola i família difícils d'esborrar. 

Nosaltres a Picabruna hem trobat un tresor, un espai que ens ha permès créixer com a família i veure com la Dora descobria el món a través de la resta d'infants i dels secrets de cada racó de l'escola, del pati, del seu estimat sorral…

Ens emportem moltes sensations bones però, sobretot, l'estima de les educadores, el record que en té la Dora, l'entesa amb la resta de famílies per tirar endavant projectes que fan de Picabruna una GRAN escola, la primera escola d'un infant i, per tant, la més important.

No us diem adéu, només fins aviat, volem mantenir vincles amb Picabruna perquè és una part important de les nostres vides. Una abraçada a la Pili i a la Fina, que heu sabut acompanyar la Dora, i una abraçada a totes les famílies (pares, mares i infants) amb qui hem compartit aquesta etapa inoblidable!



petons,

imma i josé carlos

setembre 2013

Comentaris

  1. Primer que res, dir-vos que trobem a faltar a la gent de la llar d'infants de Picabruna. El temps que vam estar la meva filla Alèxia i jo anant a la Llar (primer a l'espai familiar i desprès ella tota soleta) va ser molt positiu per a totes dues. Trobar persones que treballin amb tant respecte i amor com la Pili i la Fina crec que és difícil. Ens vam sentir sempre recolçades i respectades com a persones i com a familia. El poder participar amb la meva filla d'aquell espai i aquella estoneta de joc ens donava seguretat i confiança a totes dues. La flexibilitat d'horaris, el poder entrar dins l'espai per compartir amb ella, tenir el temps suficient per acomiadar-nos cada matí, en definitiva el poder fer les coses una mica a la "nostra mida" ha estat una sort i és una actitud que diu molt de les persones que ho fan posible. Una experiencia que portarem sempre amb nosaltres. Espero sincerament que la vostra tasca serveixi d'exemple a d'altres centres i que mica a mica es vagui implantant una forma de tractar els nens i nenes ( i també els seus pares i mares) als centres escolars amb més amor i tenint en compte les seves necessitats. Gràcies de tot cor per tot el que ens heu donat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars