TESTIMONIS



Família del Biel Secall Martí.
 
El nostre fill va començar a la llar just fets els 2 anys, o sigui al maig de 2011, tot i que ja havíem vingut a les festes i activitats familiars.
 
 
El Biel, cada matí ha vingut molt content a la Llar d'Infants, doncs aquí ha estat la seva petita caseta.
 
Com s'ha fet gran sota la vostra mirada i amb els seus amiguets i amiguetes, tot jugant, cantant, ballant, fent de gegants i mulasses, experimentant amb glaçons, pintura, sorra, fulles, cartons ...  observant i construint, compartint tauleta per menjar plegats  ( avui jugava a cantar la cançó de  "La granoteta verda"   a veure qui li tocava repartir els pitets i ha dit:  avui  "la mama""  je, je ! ),  banyant-se a la piscineta,  jugant al pati i al sorral,  vivint els aniversaris dels seus companys,  les sortidetes a l'oliva,  al trull,  a la granja d'en Roger i a la del seu  "iaio i àvia"  ...   les festes familiars tant acollidores ... i tantes i tantes vivències.
 
Sens dubte, ha estat un temps de descobrir i descobrir-se, tot fent-se gran i aprenent.
 
 
 
Nosaltres, els seus pares, ens sentim molt contents i satisfets d'haver pogut participar activament de tota aquesta experiència i sobretot que el nostre fill hagi viscut la seva primera etapa de la seva vida educativa aquí, a Picabruna, i que vosaltres Pili i Fina, l'hàgiu acompanyat des de la vostra saviesa i afecte,  per això us AGRAÏM sincerament la vostra dedicació i vocació i que formeu part de la seva història d'infantesa.
 
Moltes gràcies,
 
David, Biel, Montse.
 
 
Us portem al cor  ! !


Comentaris

Entrades populars