UN IDIOMA DIFERENT


A la llar d'infants ens agrada molt que els pares vinguin a explicar-nos cosetes i ensenyar-nos el que millor saben fer.
 
Per això avui ha vingut el Sirio molt content, ja que el seu pare, l'Oliver l'acompanyava per explicar-nos un munt de contes i cantar cançons alemanyes.
 
Hi ha un parell de contes que ens han agradat molt, tot i que ens els explicava en alemà.
 Els nens i les nenes han parat molta atenció, tenien els ulls molt oberts i es veien una mica sorpresos per la manera de parlar que no coneixien, tot i així, no han badat pas. 
 
 Un conte molt divertit, explicava que a un talpet algú se li va fer caca a sobre i es va passar tot el dia preguntant a diferents animals si havien estat ells, al final troba al senyor gos i resulta que havia estat ell, com a venjança, se li fa caca a sobre, je,je!
 
Hi havia un altre d'un cuc que menjava tota mena de fruites boníssimes i al final es converteix en una preciosa papallona de mil colors !! que bonica !
 
Després d'escoltar contes amb molta atenció i cantar, hem ballat i esmorzat el nostre pa amb tomàquet dels divendres y encara tenien un altra sorpresa: el Sirio ens ha ofert un plat ple de rosquilles ensucrades que estaven boníssimes.
 
Quin matí més divertit i dolç !!!
 
Cliqueu el conte si voleu veure les fotos

¡ Moltes gràcies Oliver i Sirio !

Comentaris

Entrades populars