La història de la llar d'infants


Un bon dia,  unes mares i uns pares van tenir un somni: crear un espai per  créixer, a on els seus fills i filles estiguessin cuidats i  es desenvolupessin amb totes les seves potencialitats... aquest somni es va fer realitat i va néixer la Llar d’infants Municipal Picabruna, un projecte educatiu basat en l’aprenentatge a partir de l'interès natural dels infants i a on el seu joc lliure fos respectat.


Un espai  on totes les emocions, desitjos i  sentiments tenen cabuda i per damunt de tot, una llar on  els seus fills i les seves filles es sentissin com a casa i a on el dia a dia amb les famílies fos una prioritat.


Amb empenta i il·lusió, moltes hores de feina i reunions el projecte es va fer realitat i va anar creixent poc a poc i ara fa ja més de 10 anys!!


Aquestes famílies que han passat per aquí, no les
oblidarem mai, doncs han deixat una empremta molt especial als nostres cors  i a les nostres vides, sobre tot a les vides dels infants que són els que reben i gaudeixen de tot això.
I nosaltres les educadores, que hem sentit en tot moment la seva confiança i el seu suport dia darrere dia tampoc ho oblidarem.


MOLTES, MOLTES GRÀCIES DE TOT COR:
Laura i Manel, Alícia i Toni, Rut i Quico, 
Raquel i Rubén...i tantes famílies que van venir després...


Equip educatiu de la Llar d'Infants Picabruna

Comentaris

Entrades populars