Qui som?

Benvinguts i benvingudes al bloc !

Sóc la Pilar Carmona i he creat aquest bloc sobre la Llar d'infants perquè famílies i amics puguin visitar aquest espai on compartirem algunes de les vivències i anècdotes que anem recollint amorosament durant tot el curs escolar i així poder transmetre i alhora gaudir plegats d'aquestes experiències tan meravelloses i úniques que vivim al costat dels petits infants.

dijous, 28 de febrer de 2013

TESTIMONISEl nostre fill Jordi, era un fill molt desitjat i estimat, és clar, com tots els fills... amb 18 mesos tant sols, l'havíem cuidat els seus pares i la seva estimada "ava".

Buscàvem una Llar d'infants una mica difícil de trobar... amb pocs infants, càlida, on els nens i nenes fossin tractats com a tals, individualitzant les necessitats de cadascú d'ells...i ves per on la vam trobar!

És diu Picabruna i les seves 2 educadores la Pilar i la Fina, elles han estat pel Jordi , persones que li han ensenyat coses amb tot l'amor i paciència...i a la vegada han estat aquelles "tietes" que l'han abraçat quan ha plorat perquè volia la "mama..." , que li han explicat contes, que han cantat i ballat...

Quantes coses ha après i sobretot han experimentat!

Per tot això i per molt més, us donem les GRÀCIES, per una experiència única, inoblidable pel Jordi i els seus pares.

No canvieu MAI!!

Anna i Jordi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada