Qui som?

Benvinguts i benvingudes al bloc !

Sóc la Pilar Carmona i he creat aquest bloc sobre la Llar d'infants perquè famílies i amics puguin visitar aquest espai on compartirem algunes de les vivències i anècdotes que anem recollint amorosament durant tot el curs escolar i així poder transmetre i alhora gaudir plegats d'aquestes experiències tan meravelloses i úniques que vivim al costat dels petits infants.

divendres, 17 de maig de 2013

SORTIDA FAMILIAR


Cliqueu la foto per poder veure el vídeo.
 
 
Aquest diumenge, dia 12 de maig de 2013, va tenir lloc la 2ª trobada de famílies Picabruna.
 
Aquesta trobada va reunir un total de 14 famílies i les educadores que no hi van faltar amb tota la seva tendresa i vocació. Tot un èxit! 
 
En aquesta sortida hem compartit un dia amb bon temps, un espai i la seva historia, uns jocs, un menjar, moltes experiències, rialles i un primer bany.
 
Les tanques i l'estructura del sorral s'han recuperat, tenen color! amb l'ajuda de totes i tots els que hi van poder participar, ens un tres i no res va estar fet, Bona feina d’equip!!!
 
Esperem poder compartir moltes més trobades amb aquest bon ambient i companyia. Moltes gràcies a tots i totes per poder-ho fer possible i als que no us va ser possible participar-hi us hi esperem l’any que bé!!!
 La Llar d’infants Municipal de Picamoixons Picabruna ens ha facilitat, una vegada més (a grans i petits), un espai per créixer.
 
Alícia, mare de la Flora i l'Abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada