FESTA FINAL DE CURS 2011-12



El passat divendres dia 20 de juliol, coincidint amb l’últim dia de llar d’infants a Picamoixons, la família Picabruna (l’equip educatiu i l’AMPA) van celebrar la festa de final de curs 2012. 

Es va aprofitar l’ocasió per inaugurar el nou material del sorral, (hi havia una primera etapa finalitzada el 16 d’abril de 2011), en el que les educadores, l’AMPA, i l’EMD han anat treballant, per tal d’aconseguir un racó agradable a on els infants puguin passar estones de joc i aprenentatge.

La festa va començar a les 6 de la tarda amb taller de bombolles i elaboració d’un mural amb pintura de dits. Tot seguit hi va haver explicació i mostra dels vídeos elaborats per l’equip educatiu, i entrega a cada infant, d’una petita mostra del dia a dia viscut a Picabruna i de la gran tasca realitzada diàriament per les educadores. També van poder compartir les danses i cançons que més han agradat als infants durant aquest curs. Acte seguit, es va començar a preparar el sopar, elaborat artesanalment per els membres de la família Picabruna.

Una vegada més, aquesta festa ha estat possible gràcies a l’estreta col·laboració de l’AMPA (amb grans inquietuds pel que fa a l’educació dels seus fills/es) i l’equip educatiu en forma de comissions de treball que donen suport en el dia a dia de la llar i participen en l’organització de les festes i moltes altres activitats.


Moltes gràcies a tots/es els membres de la família Picabruna per col.laborar en la construcció del sorral i dia a dia participar en aquest “espai per a créixer”.

AMPA Picabruna.

Comentaris

Entrades populars